Κέα Φωτογραφήσεις

Κέα Φωτογραφήσεις - Διαφήμιση στο ίντερνετ

Φωτογραφήσεις, πανοραμικές φωτογραφίες, εικονικές περιηγήσεις (Virtual Tours) για τις επιχειρήσεις του τουρισμού στην Κέα και σε όλη την Ελλάδα. Κατασκευή ιστοσελίδων. Ανανέωση ιστοσελίδων. Προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε με υψηλής ποιότητας φωτογραφήσεις όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού στην Κέα και σε όλη την Ελλάδα. Η καλές φωτογραφίες είναι η σημαντικότερη παράμετρος σε οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής του τουριστικού προφίλ ενός τόπου και μέσω του ίντερνετ, αλλά και μέσω φυλλαδίων, εκθέσεων, οδηγών και βιβλίων. Αυτές τις τόσο απαραίτητες καλές φωτογραφίες μπορούμε να σας τις προσφέρουμε εμείς.

Με την τεράστια εμπειρία μας στην Φωτογραφία και στην Τουριστική Προβολή μπορούμε να σας προσφέρουμε

Φωτογραφήσεις ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κάθε είδους τουριστικών επιχειρήσεων

Φωτογραφήσεις κτιρίων για όλες τις ανάγκες του real estate

Φωτογραφήσεις μουσείων, εμπορικών κέντρων, θεματικών πάρκων

Πανοραμική φωτογραφία και εικονικές περιηγήσεις για οποιοδήποτε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό

Φωτογραφίες της Κέας για ιστοχώρους επιχειρήσεων, για άρθρα, τουριστικούς οδηγούς και βιβλία

Τα πακέτα προσφοράς μας για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι τα παρακάτω

Φωτογραφήσεις - Πακέτα προσφοράς

ΚΕΑ Φ1 - Είκοσι (20) Φωτογραφίες σε υψηλή ποιότητα και ανάλυση για κάθε χρήση. Οι ίδιες 20 φωτογραφίες με κατάλληλη επεξεργασία για χρήση ίντερνετ στο κατάλληλο μέγεθος για τον ιστοχώρο σας και για καταχωρήσεις σε άλλα website όπως το www.keainfo.gr ή website κρατήσεων όπως η Booking.com

ΚΕΑ Φ2 - Πλήρης φωτογράφιση όλης της μονάδας σε υψηλή ποιότητα. Όλες τις φωτογραφίες που θα παραχθούν με κατάλληλη επεξεργασία για χρήση ίντερνετ στο κατάλληλο μέγεθος για τον ιστοχώρο σας και για καταχωρήσεις σε άλλα website όπως το www.keainfo.gr ή website κρατήσεων όπως η Booking.com. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της μονάδας

ΚΕΑ Φ3 - Δύο (2) εικονικές περιηγήσεις (Virtual Tours) και 2 πανοραμικές φωτογραφίες, σε υψηλή ποιότητα και ανάλυση κατάλληλη για παρουσίαση σε μεγάλες οθόνες HD. Το ίδιο υλικό κατάλληλα επεξεργασμένο για χρήση ίντερνετ.

ΚΕΑ Φ4 - Πλήρης εικονική παρουσίαση της μονάδας μέσα από συνδυασμένα virtual tours και 4 πανοραμικές φωτογραφίες σε υψηλή ποιότητα και ανάλυση για μεγάλες οθόνες HD. Όλο το υλικό κατάλληλα επεξεργασμένο για χρήση ίντερνετ. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της μονάδας και τους χώρους που θα παρουσιάζονται στην εικονική περιήγηση.

Προβολή διαφήμιση στο ίντερνετ - Πακέτα προσφοράς

ΚΕΑ Δ1 Έντονη προβολή στο www.keainfo.gr στις ιστοσελίδες που σας αφορούν

ΚΕΑ Δ2 Έντονη προβολή στο www.keainfo.gr και εργαλεία seo

KEA Δ3 Έντονη προβολή σε όλο το www.keainfo.gr και πρόσθετα εργαλεία seo

KEA Δ4 Πλήρης κάλυψη της προβολής σας μέσω ίντερνετ. Δημιουργία - φιλοξενία - διαχείριση του ιστοχώρου σας, διαχείριση SEO-SEM, SOCIAL MEDIA κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μου είτε με το email που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας ή στα τηλέφωνα 210 5745625 και 6944 303397, Δημήτρης Ασιθιανάκης

Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό για την Κέα σε όλες τις ιστοσελίδες μας αλλά και στην ενότητα Κέα Φωτογραφίες

ΚΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ