Παραλία Κούνδουρος

Αφιέρωμα - οδηγός για τις Παραλίες στην Κέα (Τζιά)

Ο Κούνδουρος είναι ένας σχετικά πρόσφατα αναπτυγμένος οικισμός στην Κέα. Όταν μιλάμε για την παραλία Κούνδουρος στην Κέα, αναφερόμαστε στην κεντρική παραλία του οικισμού που διαθέτει μπαρ-εστιατόριο, ομπρέλες ξαπλώστρες και διαθέτει και γαλάζια σημαία. Η παραλία στον Κούνδουρο είναι νότιου προσανατολισμού και έτσι το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού είναι προστατευμένη από τον καιρό.

Παραλία Κούνδουρος - Κέα Παραλίες

Σε όλη την περιοχή του Κούνδουρου υπάρχουν πολλοί όρμοι και παραλίες και έτσι μάλλον θα έπρεπε να λέμε οι παραλίες στον Κούνδουρο και όχι να αναφερόμαστε μόνο στην κεντρική. Βέβαια για όποιον τον ενδιαφέρουν οι ανέσεις σε αυτή θα πρέπει να πάει. Στις υπόλοιπες μπορούν να πάνε όσοι έχουν εξερευνητικό πνεύμα και θέλουν να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με την φύση, παρόλο που σε κάποιες από τις παραλίες στον Κούνδουρο χάνεται αυτή η αίσθηση από τα σπίτια που έχουν χτιστεί μέσα στην θάλασσα.

Παραλία Κουνδουράκι Beach - Κέα Παραλίες Κούνδουρος

Την παραλία Κουνδουράκι Beach θα την βρείτε ακολουθώντας τον δρόμο στην αριστερή πλευρά στον οικισμό Κούνδουρος. Είναι μια μαγευτική αμμώδης παραλία με πεντακάθαρα νερά, μια από τις ομορφότερες της Κέας...περισσότερα για την παραλία Κουνδουράκι

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ - ΚΕΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ